Agder kurs- og konferansesenter

Kontakt agder kurs- og konferansesenter

Senteret ved skjærgården

Agder Kurssenter Agder Kurssenter finner du i Sørlandskommunen Søgne, ca 16 km. vest for Kristiansand. Fra en nydelig beliggenhet i et furuskogsområde like ved sjøen kan du nyte den flotte utsikten over skjærgården og skagerrak.

Kurssenteret ligger så nær byen og kommunikasjonspunkter at tilgjengeligheten er god og samtidtig langt nok vekk til å kunne få arbeidsro og konsentrasjon perfekt balansert avstand mellom tilgjengelighet og fred.


Søgne

Søgne Søgne er en typisk kystkommune med variert nærings- og kulturliv. Stedet er kjent for sine mange kunstprosjekter bl.a. Genius Loci. Øyriket utenfor kysten med Ny Hellesund som sentrum og symbol på kystkulturen, har rikelig plass til både yrkesfiskere og turfolk. Her finner du et Kystfort fra 2.verdenskrig og Vilhelm Krag sin dikterhytte. For mer opplysninger om Søgne, næringslivet, turistattraksjoner etc. se søgneguiden I de senere år har den tradisjonsrike Sørlandsbygda med de hvite hus og de blanke svaberg fått blandet opp sine "bløde" konsonanter med innflytter-dialekter fra hele landet.

De mest populære fritidsaktivitetene i kommunen er friluftsliv, fiske og båtliv, forenings-, og lagsvirksomhet. Bygda har et særlig aktivt musikk- og idrettsmiljø. På Åros, like i nærheten, ligger et moderne ridesenter. Langt nok borte, men tilstrekkelig nært ligger Kristiansand med et stort fritids- og kulturtilbud.

Kontakt Agder kurssenter

Vårt varemerke

  • Rimelige priser
  • Flott beliggenhet
  • Velsmakemde mat
  • Hyggelig miljø

Prøv oss neste gang!Vis større kart

Fly til kurssenteret


Agder kurssenter drives av:
Agder folkehøgskole
Høgskoleveien 49 4640 Søgne
tlf: 38 16 82 00
kontor@agder.fhs.no
Org. nr. 971 552 611
Bankkonto: 3090.05.15010

E-mail: kurssenter@agder.fhs.no
Copyright © Agder folkehøgskole 2016
Webmaster: John Åge Drøsdal  john@agder.fhs.no